МІРОШНИЧЕНКО БІЛЬШЕ, НІЖ УДВІЧІ ВИПЕРЕДЖАЄ БОВУ: опитування

Якби вибори Тростянецького міського голови проводилися на цьому тижні, то майже 45% тих, хто має намір голосувати і визначився, підтримали б директора підприємства «Тростянецька цегла» Миколу Мірошниченка.

Про це свідчать результати соціологічного інтернет-опитування, проведеного редакцією газети «ТИЖДЕНЬ» в період 19-22 травня 2020 року. Голосування відбувалося анонімне. Кожен учасник міг проголосувати тільки один раз і тільки за одну позицію. Станом на кінець доби 22 травня розділ «опитування» відвідало 2726 абонентів.  

До опитування було запропоновано сім конкретних кандидатів та одна позиція - «інша людина».

За результатами опитання лідером електоральних симпатій виборців Тростянецької ОТГ є директор підприємства «Тростянецька цегла» Микола Мірошниченко, якого готові підтримати 44,6% тих, хто має намір голосувати і визначився з симпатіями.

На другому місці – чинний мер Юрій Бова з підтримкою 22%, далі – профспілковий активіст, працівник ПрАТ «Монделіс Україна» Євген Водоп`ян, за нього готові проголосувати 11,5% виборців.

9,3% громадян готові проголосувати за депутата міської ради, екс-заступника голови РДА та екс-очільника відділу освіти РДА Павла Роженка.

6,1% виборців готові підтримати громадського активіста, антикорупціонера Олександра Глинського.

Замикають таблицю меценат з Києва Іван Лозовий та Станівський сільський голова Юрій Дудник, які мають менше 5 відсотків.

5,3% громадян висловили бажання проголосувати за "іншого кандидата".

27,5% виборців з тих, які відвідали на сайті розділ «опитування» - не визначилися, за кого готові віддати свій голос на виборах мера. 

Етап соцдослідження триває. Редакція «ТИЖНЯ» планує проводити його до кінця травня, періодично інформуючи свою аудиторію про проміжні результати голосування.

Комментариев: 0
Добавить комментарий