Євген Маловічко повертається в міську раду - в культурну її сферу

Поки що, як претендент на посаду директора комунального закладу міської ради «Музейно-виставковий центр «Тростянецький». Але інших конкурентів у нього немає. Тому виграти його буде, певно, нескладно.

В цій сфері Є.В.Маловічку кілька років тому побічно вже довелося працювати – в краєзнавчому музеї. Але тоді щось «не зрослося». Потім була спроба «зачепитися» в райдержадміністрації, де його прихід більше запам`ятався підозрами у підробці власних документів. Слідство не знайшло доказів і справу  закрили. Були спроби у Є.Маловічка очолити відділ освіти РДА. Останнім часом працював в місцевому профтехліцеї - викладачем гуманітарного профілю. 

І ось тепер Євген Васильович знову вирішив повернутися у сферу культурної і музейної справи – посада директора комунального закладу міської ради «Музейно-виставковий центр «Тростянецький» - вакантна. Конкурс на її заміщення міською радою був оголошений наприкінці січня цього року. 

29 квітня міська конкурсна комісія на своєму засіданні розглянула документи Є.В.Маловічка на участь у конкурсі. 

Як це часто відбувається в Тростянецькій міській раді при Бові, конкурс на вакансію відбувається без альтернативи – очевидно, вже з наперед перевіреною людиною. І в даному випадку до комісії на вільну вакансію надійшла лише одна пропозиція. 

Під час першого засідання конкурсної комісії вивчали подані документи. Претендент подав свідоцтва про освіту - бакалавра і спеціаліста академії культури. Освіту здобував у Харківській державній академії культури та Сумському педагогічному університеті ім. Макаренка. В пакеті документів також три рекомендаційні листи – перший з Харкова від доктора історичних наук Харківської державної академії культури Тортіки, другий з Києва - від завідувача літературно-меморіальним будинком-музеєм Т.Шевченка в Києві Гордійчука та третій з Сум – від заслуженого працівника культури, директора обласного краєзнавчого музею Терентьєва. 

В поданому пакеті документів Є.Маловічко надав і власний мотиваційний лист. 

Наступного засідання – а це вже буде 30 квітня - на конкурсній комісії претендент представить власну презентацію свого бачення перспектив розвитку комунального закладу міської ради на один та п`ять років.

Комментариев: 0
Добавить комментарий