Піч без створок - будинок у вогні. У Смородиному згоріла літня жінка

Перша смерть у вогні за всю зиму та початок весни трапилася в Смородинському мікрорайоні. В будинку по вулиці Смородянській згоріла літня жінка. 

Пригода сталася десять днів тому. Жіночка жила сама. Під ранок десь після 6-ї ранку сусіди помітили задимленість в її помешканні. Відразу викликали пожежних. Виїхало дві бригади. Вогонь загасили. І на місці пожежі виявили труп жінки. 

Слідчо-оперативна група оглянула разом з МНС місце пожежі. Мається акт, що вогонь розгорівся в будинку через порушення правил пожежної безпеки, а саме – недбале поводження з пічним опаленням. За словами рятувальників пічка навіть не закривалася, в ній не було залізних створок, як це мало б бути. Очевидно жаринка і викотилася. І в кімнаті розгорівся вогонь. 

Тіло старенької згоріло. Медексперти оцінювали можливі причини трагедії не стільки по розтину, скільки по кістковим залишкам. Однак, ознак насильної смерті не виявили. 

В поліції повідомили, що відкрито кримінальне провадження. Проведено слідство. Причини встановлені. 

Так, зима була теплою. Можливо через це цей фатальний випадок був єдиний випадком смерті людини через недбалість з пічним опаленням.

Між тим, холодні дні ще не закінчились. І правоохорнці вкотре закликають не нехтувати правилами пожежної безпеки під час опалення своїх помешкань. Особливо, коли йдеться про пічне опалення.

Комментариев: 0
Добавить комментарий