На залізничній станції Боромля горів тепловоз пасажирського потяга

12 січня, о 15:45 до служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення, що на залізничній станції Боромля, яка знаходиться в с. Новгородське Тростянецького району, виникла пожежа в кабіні дизель-поїзда сполученням «Суми-Люботин».

Негайно на місце події було направлено пожежно-рятувальні підрозділи, в тому числі пожежний поїзд ст. «Смородино».

За попередніми даними займання виявили в момент проведення посадки і висадки пасажирів. За словами свідків події, персонал потягу провів евакуацію людей, приступив до гасіння пожежі за допомогою наявних вогнегасників. Палаючий вагон від'єднали, а сам поїзд з чотирма пасажирським вагонами, відбуксирували на станцію «Смородине».

Подолавши відстань у 10 км, до місця події прибула місцева пожежна команда з с. Боромля, а з районного центру (відстань до 25 км) прибув черговий караул 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 16:08 пожежу вдалося локалізувати, в 16: 58 - ліквідувати.

Пошкоджено кабіна дизель-поїзда на площі до 5 кв. м.

Попередня причина - коротке замикання електропроводки тепловоза.

Загиблі та травмовані відсутні.

Затримки в русі не було.

Від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій на місце пожежі виїжджала мобільно-оперативна група, повідомляє Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Сумській області.

Комментариев: 0
Добавить комментарий