Холодов не прийшов на свій звіт у «Батьківщині». Новим головою партійного осередку обрали Тетяну Замулу

Один раз на чотири роки партійці-батьківщинівці проводять звітно-виборні конференції – підводять підсумки, окреслюють нові завдання. Наприкінці минулого року такий форум провела Тростянецька районна партійна організація ВО «Батьківщина». Прибуло біля двадцяти делегатів - практично від кожного осередку - міського та сільських. 

Найбільшою несподіванкою Тростянецької конференції стала відсутність на ній голови організації Е.Холодова, якому треба було на зібранні звітувати. Причина ігнорування невідома - конференція проходила у вихідний день, та й напередодні в місті Холодова бачили. Не прийшов. Багато з делегатів вважають причиною цього те, що Холодов вже давно працює за межами району і навіть області і тому тісних зв`язків з парторганізацією не підтримує. Саме через це районний партійний осередок за його керівництва став більше віртуальним, коли авторитет тримався не на власних конкретних справах, а виключно на активності лідера партії Юлії Тимошенко.

Втім, відсутність на той час голови районного осередку ніяким чином не вплинула на характер конференції – вона пройшла організовано, по-діловому, в дусі відповідальності за ситуацію насамперед на Тростянеччині. На порядку денному було кілька питань. Найголовніші – звіт бюро та вибори нового голови організації. Почали зібрання з приємного – найактивнішим батьківщинівцям були вручені подяки голови партії. Їх отримали сільські голови Печинської громади Любов Зоріна, Криничанської – Микола Назаров, активісти Людмила Мартемянова, Ірина Мартиненко, Тетяна Замула, Наталія Денчик. 

Зі звітом про роботу організації за період з лютого 2016 по грудень 2019 року виступила член районного бюро Тетяна Замула. Відзначила активну роботу і непогані результати батьківщинівців на місцевих виборах до Боромлянської і Тростянецької ОТГ – в першій з названих рад «Батьківщина» має більшість, у районній і міській – потужні фракції. Активними були партійці-батьківщинівці на президентських та парламентських виборах. Сьогоднішнє своїм завданням вважають підготовку, участь і здобуття позитивних результатів на наступних місцевих виборах у 2020-му році.

Подякувала доповідачка своїм соратникам по партії за активність, за підтримку протестних акцій у боротьбі за інтереси людей, остання з яких - участь у всеукраїнському пікетуванні парламенту проти відкриття ринку землі. Та й самі делегати у обговоренні завдань на перспективу показували свою небайдужість, готовність не закривати очі на несправедливість, не мовчати і не здавати інтереси людей і громади. 

Після звіту та доповіді учасники конференції обрали новий склад бюро, до якого увійшли найбільш активні члени «Батьківщини». Холодова серед них вже не було. Також одноголосним підняттям мандатів новим головою районної парторганізації «Батьківщина» обрали Тетяну Замулу – людину з чи не найбільшим партійним стажем в районі, депутата районної ради, яка і сьогодні в гущі людських і партійних інтересів, як керівник партійного офісу.

  • Наше завдання — зберегти і наростити авторитет «Батьківщини», повернути до себе людей, які розчарувалися, а ще — поповнити її молоддю, активістами, які сьогодні є реальною елітою, - сказала в заключному слові Тетяна Замула 

Також було обрано делегатів на обласну звітно-виборну конференцію - Тетяну Замула, Ірину Авдєєнко та Павла Зленка. 

Ось так і пройшла звітно-виборна районна конференція у Тростянці - в діловому, плідному режимі, з настроєм на результативну роботу.

Комментариев: 0
Добавить комментарий