На Тростянецький "рай" "купилися" два села Великописарівського району

Не маючи підтримки серед тростянецьких сільських громад, Юрій Бова вирішив задурманити «солодким раєм» сільські ради сусідніх районів, пропонуючи їм об`єднатися. Останнім часом зачастив до В.Писарівщини. І люди «клюнули» - жителі Солдатської сільської ради виявили бажання приєднатися до Тростянецької міської ОТГ.

Питання у вівторок розглянули на пленарному засіданні 28-ї сесії Тростянецької міської ради. Депутати, як це заведено у Бови - одноголосно підтримали його ініціативу і вже передали рішення щодо порушення клопотання перед Кабінетом Міністрів України, Міністерством розвитку громад та територій України, Сумською ОДА з питання про внесення змін до Перспективного плану формування території Сумської області.

У Тростянець прибула ініціативна група Солдатської сільської ради на чолі з Антоніною Вискребенцевою – головою сільради. Вона ознайомила тростянецьких депутатів з рішенням 34 сесії 7 скликання Солдатської сільської ради. Також зауважила, що питання приєднання до Тростянецької громади жваво обговорювалося на громадських слуханнях, які були багатолюдними – зібралося близько 250 осіб з 694, що проживають на території сільради в селах Солдатське та Крамчанка.

Комментариев: 0
Добавить комментарий