Осіння казочка для малят по-буймерськи

Працівники культури Буймера запросили всіх дітлахів школи, дитячого садочку "Ромашка" та діток, які приїзджають в гості до бабусь на перегляд рольової вистави-казки "Гарбузова каша". 
Так як на дворі осінь, то й  казочка у них вийшла осіння. У ній розповідалось про те, як Ведмедик знайшов насінинку, посадив її, і виріс із неї величезний жовтобокий гарбуз. А потім із нього він зварив смачнючу гарбузову кашу та пригостив спочатку зайчика, який йому допомагав, а потім і усіх звірят із казочки: мудру тітоньку Сову, яка давала поради, та вреднючих і хитрючих Вовка та Лисичку, які весь час хотіли викрасти горщик із кашею та потім попросили пробачення, і Ведмедик і їх нагодував. Хоча перед цим добряче їх провчив: поклав у горщик замість каші записку: "Хто не працює - той не їсть". 
Ролі звірят майстерно виконали працівники будинку культури та сільської бібліотеки:  Ведмедик - Ольга Галенко, Лисичка - Ірина Каруна, Вовк - Сергій Бєлов, Тітонька Сова - Наталя Мірошніченко, Зайчик - Ірина Шапувал. 
Вся казочка озвучена музичним супроводом  та декораціями. Навіть дорослим, які були присутні в залі, дуже сподобалась казочка та гра самобутніх акторів. На згадку всі весело фотографувались. 
Це була не перша проба підготовки драматичних дійств - перед цією казкою був "Колобок". Але вистава так сподобалися всім, що надихнула культпрацівників і далі займатися цією творчістю. Аматорів навіть давали конкретні пропозиції. То ж, нові  задумки є, найближчі з яких очевидно матимуть новорічну тематику.
- Все це класно і ми все зробимо! Допоки працюємо. Команда в нас завзята! Дякую всім і до нових зустрічей на сцені, - прокоментувала бібліотекар Буймерської сільради Ірина Шапувал. 
Комментариев: 0
Добавить комментарий