Браконьєри підстрелили дику козу

11 листопада біля семи ранку співробітниками групи реагування Тростянецької патрульної поліції були затримані двоє мешканців Тростянця, у яких при огляді автомобіля були виявлені гладкоствольні мисливські рушниці, а в багажнику їхнього автомобіля - убита ними дика коза. 
Слід сказати, що одна з двох рушниць була не зареєстрована. А під час огляду автомобіля, в його багажнику була виявлена дика коза, убита від пострілу з рушниці. 

В ході перевірки було встановлено, що чоловіки зі зброєю вночі їздили полями у пошуках диких тварин з метою вполювати їх. При них не було ліцензій на відстріл дичини. При цьому полювання вночі заборонено. Пригоду внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 248 ККУ ч. 1 (незаконне полювання). Слідчі дії тривають. "В тому разі, якщо провину чоловіків буде доведено в суді, їм загрожує штраф чи обмеження волі до 3-х років з конфіскацією засобів полювання", - повідомив начальник Тростянецького відділення поліції Дмитро Станішевський . 
До речі, це не перший випадок в цьому році незаконного полюввання на парнокопитних. В липні також, під час здійснення нагляду за дорожнім рухом, патрульні зупинили автомобіль ВАЗ-2106 під керуванням 41-річного мешканця Тростянецького району. Під час огляду його транспортного засобу була виявлена мисливська нарізна зброя, набої до неї та пакет з м’ясом кози.  
Комментариев: 0
Добавить комментарий