Начальник Тростянецької поліції – нарешті тростянецький

1 листопада поліція Тростянеччини отримала нового начальника. Ним став майор поліції Дмитро Станішевський, який замінив на цій посаді підполковника поліції Олександра Греся. 

Дмитро Станішевський родом з Тростянеччини. Свою правоохоронну роботу починав з посади дільничного інспектора. Працював на посадах оперативного оперуповноваженого, старшого оперуповноваженого Тростянецького відділення поліції, заступника Тростянецького відділення поліції.

Представив нового очільника Тростянецького відділення поліції заступник начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області полковник поліції Володимир Бабич, який не тільки привітав Дмитра Станішевського із посадою, а й звернувся до керівників міста і району, аби ті підтримали нового керівника. А їх у актовому залі райвідділу поліції на представлення зібралося чимало - Олег Сипко – голова райдержадміністрації, Юрій Заяц – заступник міського голови, Андрій Корж – голова районної ради, Руслан Кладько – начальник Охтирського міського відділення поліції, Оксана Шаповал – керівник Тростянецького відділення прокуратури, Оксана Линник — суддя Тростянецького міськрайонного суду та інші посадові особи.

Всі присутні щиро привітали новопризначеного равоохоронця та побажали успіхів у нелегкій та відповідальній праці, опиратися на досвід ветеранської організації правоохоронців, яка на Тростянеччині є дієвою та потужною, а також налагодити співпрацю з населенням. 

Дмитро Станішевський пообіцяв виправдати довіру й працювати задля безпеки громадян, зменшення рівня злочинності на Тростянеччині.

Комментариев: 0
Добавить комментарий