Максим Кривошеїн - помічник нардепа Задорожнього

З минулого вівторка - 22 жовтня - у Тростянці запрацювала громадська приймальня народного депутата Миколи Задорожнього. Розміщена в будівлі районної ради. Біля вхідних дверей вже встановлено табличку "Громадська приймальня народного депутата Миколи Миколайовича Задорожнього". 
В своїй приймальні вже проводив свій перший прийом громадян парламентар. А ще - кожної середи та пятниці з 9-ї до 13-ї годин тут мешканців приймає і консультант-помічник народного депутата - Максим Кривошеїн. 
Працює на постійній основі - офіційним місцем працевлаштуванням Кривошеїна є Верховна Рада України. Це підтверджує і його майнова декларація, оприлюднена на сайті НАЗК. 
Освіта у Максима вища - закінчив Харківський аерокосмічний університет. Працював в патрульній поліції м.Суми, потім у Тростянецькій міській раді спеціалістом з благоустрою, ще були півроку роботи в Польщі. 
Із М.Задорожнім познайомився випадково, коли той, ще у статусі кандидата в депутати, у Тростянці проводив зустрічі з виборцями.
- Я був на одній з таких зустрічей і задав йому кілька питань. У нас відбулася цікава полеміка, потім після зустрічі познайомилися і ось вже коли він став депутатом, він сам мене знайшов і запропонував бути його помічником по Тростянецькому району, - розповідає М.Кривошеїн.
Ми також побували в приймальні і задали Максиму кілька питань.
- Можете окреслити коло завдань, якими будете займатись?
- Головне - це тісний зв'язок з виборцями, виборчим округом і допомога людям. Буду намагатися в максимально стилі терміни вивчати звернення і вирішувати їх. Розумію, ситуації бувають різні. В одному випадку людині достатньо консультації, в тому числі і від наших юристів. А в іншому людина пройшла не одне коло звернень до чиновників і установ, але її ніде "не чують". Тут вже ми будемо задіювати важелі впливу - через депутатські звернення народного депутата в установи, правоохоронні та інші органи. 
В нашій команді є юристи, які допоможуть розібратися з ситуацією і знайти вірний шлях у вирішенні проблеми. Паралельно з цим займатимуся аналізом суспільної, економічної, політичної ситуації в окрузі, не стоятиму осторонь від суспільно-значимих заходів міста і району. Робота така, що доведеться вникати у все, бути в курсі життя Тростянеччини.
- Скільки зараз у вас на контролі звернень?
- На даний момент їх 37. По кожному вже працюємо. Щось конкретно наперед говорити  чи обіцяти за результати не буду. Сам входжу в суть кожного звернення. Але, зрозуміло, люди до нас ідуть далеко не з простими питаннями, на які простих відповідей немає.
- Ви партійна людина? 
- Ні. Я не перебуваю ні в якій політичній силі і пропозицій вступити в якусь не отримував. Поки що я сторонник позапартійності.
- Вас вже представили керівникам району і міста?
- Так, і зробив це сам Микола Миколайович, коли був в районі. Представив мене, як свого офіційного помічника головам районної ради, адміністрації, міської ради. Сподіваюся на конструктивну співпрацю в тому числі і з ними.
- Приймальня розташована на третьому поверсі. Чи не зависоко від людей?
- Ми вже звернулися до керівництва райради, щоб нам надали кімнату під приймальню на першому поверсі, бо вже були випадки, коли приходили на прийом люди з обмеженими можливостями. І в таких випадках щоб увійти в положення цієї людини, я сам спускаюсь на перший поверх і веду прийом в коридорі.
- Кабінетна робота - це добре - є куди і до кого прийти. Але не кожна людина має можливість приїхати в місто. Чи плануєте  виїжджати в села і там проводити прийоми?
- Ми думали і над цим. Адже округ - це не тільки районний центр. І в мої повноваження входить робота  на території всього Тростянецького району. Тому середа і п`ятниця, це будуть дні, коли приймальня працюватиме у Тростянці, а в інші дні, виходячи по ситуації, цілком можливі виїзди по району. 
- Що для Вас означає робота помічником народного депутата?
- Долучитися до змін у своєму рідному місті і районі. 
- Успіхів вам у роботі.
Комментариев: 0
Добавить комментарий