Микола Задорожній на окрузі провів прийом громадян

Депутат Верховної Ради України Микола Задорожній, обраний по 162-му виборчому округу, у вівторок провів особистий прийом громадян: 21 жовтня - в Лебедині, 22-го - в Тростянці і Охтирці, 23-го - у Великій Писарівці.
Під час зустрічей, які проходили в приміщеннях місцевих рад, обговорювалися різні питання. Певна частина з них мала загальноукраїнський характер. Людей, наприклад, цікавила боротьба з корупцією, продовження роботи над припиненням бойових дій на сході, зменшення кількості депутатів і чиновників, ефективність роботи парламенту в турбо-режимі. 
Але більшість виборців все ж приходили за вирішенням власних житєйських місцевих проблем. Серед них - соціально-побутові, малі пенсії і зарплати, недоступність для певних категорій людей субсидій, хоча вони в них гостро потребують, а ще людей турбують високі тарифи, беззаконність дій окремих місцевих князьків-посадовців.
Так, у Тростянці зустріч проходила в депутатській кімнаті районної ради (третій поверх адмінбудівлі). За півтори години Микола Задорожній прийняв біля півтора десятка громадян, які прийшли до нього на особистий прийом з надією вирішення різних проблемних питаньприйняв від них близько десяти звернень і взяв їх на контроль.
Побували на прийомі у нардепа і керівники кількох місцевих громад - наприклад, до Задорожнього по ремонту дороги на Мащанку пакет документів передала сільський голова Любов Маслова, а мер Тростянця Юрій Бова отримав від народного депутата підтримку у ремонті міських каналізацій.
Як прокоментував сам депутат, на жаль, більшість людських проблем - то небажання їх розв`язувати на місцевому рівні. То ж люди і шукають правди десь "повище". 
Важливо, що прийом у Тростянці Микола Задорожній вже проводив за участю і свого помічника в цьому районі - Максима Кривошеїна. Тепер у Тростянці має запрацювати на постійній основі громадська приймальня народного депутата і людям не доведеться чекати дня, коли нардеп сам приїде. 
Втім, і Микола Задорожній налаштований використовувати будь-які нагоди, аби побувати на окрузі і поспілкуватися напряму з людьми.  
– Я завжди залишаюсь відкритим для громадян і надалі налаштований особисто спілкуватися із ними, по можливості намагаючись допомагати вирішити проблеми мешканців, – запевнив Микола Задорожній.

Комментариев: 0
Добавить комментарий