Передплата на газети на 2020 рік розпочалась із запізенням на місяць. Пошта знову підвищує свої тарифи

Цього понеділка “Укрпошта” нарешті “розродилася” з відкриттям передплати на періодичні друковані видання. Відтак, з 7 жовтня  розпочалася офіційна передплата на газети і журнали на перше півріччя 2020 року.
Поки що в поштових відділеннях користуються електронною версією каталогу періодичних видань. А тому люди ще не можуть взяти його до рук, погортати і вибрати на наступний рік ті з них, звідкіля черпатимуть корисну інформацію і новини весь рік. Тільки після 15 жовтня поштовики обіцяють друковані каталоги.
Чому так пізно відкрилася передплата в цьому році? Бо “Укрпошта” є монополістом у сфері розповсюдження газет. І сама диктує умови. А ще - ціни. Користуючись цим несподівано для редакцій вкотре підняла ціни на вартість своїх послуг ще на 15%, мовляв зросли видатки на пальне, зарплату поштарям і т.д. 
А пенсії і зарплати у людей зросли? Ні. То на яких підставах підвищення тарифів? Наша газета передплатну ціну не підвищувала. Але вона все ж зросла порівняно з минулим роком - на ті самі 15% пошти.
Редакції газет в побоюванні, що це знову призведе до зменшення тиражів. Адже люди і так ледь зводять кінці з кінцями. Але якщо знищити всі українські газети, особливо місцеві, які найбільше наближені до людей, то ми перетворимось на дике суспільство, де лише стрілянина, розгуляї, вбивства... Скажете, є Інтернет. Відповідаємо - далеко не у всіх він є, як не всі люди, особливо старшого покоління, користуються сучасними гаджетами. 
Тому газети треба зберегти. Вони потрібні суспільству, людям. До вас ми і звертаємося, шановні читачі, зараз дуже потрібне ваше розуміння ситуації та ваша підтримка нашої газети.
З багатьма з вас ми вже дружимо не один рік. Для двох тисяч «Тиждень» вже став родинною газетою, до якої ви звикли, як до порадниці. Ми дякуємо всім вам за це. 
В нашій газеті найбільше новин, які ви не прочитаєте в будь-якій іншій місцевій газеті чи в мережі Інтернет. Наша газета подає збалансовану і об`єктивну інформацію, ми не прогинаємося під владу, завжди  вступаємося за правду і відстоюємо ваші права.  Про багато з того, що відбувається в нашому місті і районі, інші газети взагалі бояться писати. А ми висвітлюємо все суспільно-важливе. 
В “ТИЖНІ” є що почитати для душі. І навіть якщо ви не читаєте газет, зробіть приємний подарунок вашим батькам чи близьким вам людям, які все життя новини черпають з преси - ціна передплати на «ТИЖДЕНЬ» невелика, а згадувати вас з вдячністю ці люди будуть весь наступний рік.
Залишаймося друзями і далі.
Передплачуйте “ТИЖДЕНЬ”!
  
Комментариев: 0
Добавить комментарий