Владислава Бухарєва призначили першим заступником голови СБУ

У середу, 11 вересня, президент України Володимир Зеленський провів ротацію кадрів у СБУ. Про це свідчать укази, оприлюднені на сайті очільника держави.
Так, відповідно до указів №№681/2019 і 682/2019 від 11 вересня Володимир Зеленський звільнив Владислава Бухарєва з посади голови Служби зовнішньої розвідки України (СЗР) і призначив його першим заступником голови СБУ — начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю центрального управління СБУ.
Відзначимо, що Владислав Бухарєв — генерал-лейтенант податкової міліції. Головою Служби зовнішньої розвідки він був призначений 11 червня. А з грудня 2007 по березень 2010 він був першим заступником голови Державної податкової адміністрації України — начальником податкової міліції.
На парламентських виборах у 2014 році Бухарєв балотувався по одномандатному виборчому округу №162, до якого входить і Тростянецький район, у Верховній Раді був представником від партії «Батьківщина». За свою каденцю багато чого корисного зробив для свого виборчого округу.
Комментариев: 0
Добавить комментарий