Кубковий бенефіс «Тростянця»

ФК «Тростянець-2» - «LS Group» - 2:0

Другий рік поспіль фінал кубка області ФК «Тростянець» проводить з одним і тим же суперником - «LS Group» (Верхня Сироватка). 

«Тростянець-2»: стартовий склад - Цьома, Дяковський, Жила, Курило, Троценко, Мигаль, Кубай, Стецюк, Михтуненко, Москаленко, Чухненко. Головний тренер – Сергій Коритник.

Але якщо в минулого року ми програли, то в цьому році поквиталися сповна. ФК «Тростянець» (з приставкою - «2») провів гру що називається в одні ворота і справедливо виборов трофей.

Гра проходила на центральному стадіону Сумщини – на «Ювілейному». Суперники добре знають одне одного. «LS Group» вважався фаворитом. З таким настроєм ця команда вийшла і на гру - з двома нападниками, як свідчення того, що вони гратимуть першим номером.

Гру обслуговувала бригада арбітрів з Сум – в полі - А.Савельєв.

«LS Group» вибудовувала свої комбінації довгими розіграшами. Тростянчани навпаки проводили швидкі атаки без затримки в центрі. Після нетривалої «розвідки боєм» ФК «Тростянець-2» перейшов до реалізації. Перший удар у площину воріт на 16 хвилині наші суперники отримали від Володимира Чухненка - дальній удар просвистів біля штанги. Шикарна можливість була у Максима Кубая, він пройшов з флангу до центру і пробив по воротам – виручив воротар.

Взагалі, перші тридцять хвилин були досить нервовими. Часто доводилося зупиняти гру, щоб надати травмованим футболістам медичну допомогу. Зявилися і жовті картки. Наш Антон Москаленко виконав грубий і арбітр відразу показав йому «гірчічник». І такий характер гри можна зрозуміти – ціна перемоги надзвичайно важлива, на кону – кубок.

До кінця першого тайму «Тростянець-2» твердо заволодів ігровою ініціативорю. Але до голу чогось не вистачало. Здавалося, на перерву команди так і підуть з нулями на табло.  По-іншому думав Антон Москаленко – гравець «Тростянця» пронирнув між двома захисниками і опинився сам на сам з воротарем. Б`є, влучає у голкіпера, м`яч відскакує знову до того ж Москаленка. Вдруге наш нападник не помиляється - відправляє смугастого у сітку воріт суперника. Сироватці похнюпивши носи отримали гол «в роздягальню».

Втім, це був справедливий результат першого тайму – по грі «Тростянець» переграв суперника вчисту.

Після перерви сироватці пішли на штурм – двох захисників міняють на двох нападників. До восьми гравців «LS Group» кидає на атаку. Відповідно, захист послабшав. Тому напоготові в атаці у «Тростянця» оди-два швидконогих гравців. На 54 хвилини втікає від суперника В.Чухненко і пробиває точно у верхній кут воріт - 2:0.

На 70-й хвилині Чухненко міг потроювати рахунок - нападник знову прорвався сам на сам в воротарем і  пробив … прямо у воротаря. Гол не забив, зате заробив аплодисменти глядачів. А після гри Володимира Чухненка визнали кращим гравцем.

Ось так і добіг до свого кінця кубковий фінал. Гра, що називається, була в одні ворота. Перший небезпечний момент сироватці створили аж на 87-й хвилині. Але то вже були останні хвилини гри, в які перевагу тростянчани вже ні за що не збиралися віддавати.

Після закінчення поєдинку голова обласної федерації футболу Андрій Вікторович Прохорович вручив гравцям і тренерському складу ФК «Тростянець-2» золоті медалі переможців і головний трофей турніру – красень Кубок.


Вітаємо!!!

Комментариев: 0
Добавить комментарий