ПЕРШИЙ ТИЖДЕНЬ РОБОТИ OPEN SPACE У ТРОСТЯНЦІ ВІДЗНАЧИВСЯ ВЕЛИКИМ ПОПИТОМ


Перший тиждень роботи сучасного офісу європейського зразка OPEN SPACE, відкритого у місті Тростянець, відзначився великим попитом з боку місцевих жителів. Так, впродовж зазначеного терміну послугами центру з надання сервісів у сфері реєстрації актів цивільного стану скористались близько 50 громадян.

Реєстрація народження малюків, повторна видача свідоцтв, витягів з державного реєстру актів цивільного стану, подача заяв про внесення змін у записи – це далеко не весь перелік послуг, якими активно користувалися мешканці Тростянця. 

Особливо урочистим цей тиждень став для двох закоханих сердець, які вирішили у новій локації відзначити своє особисте свято – день народження родини. Сповнені найніжнішими почуттями Антон та Анастасія стали першими молодятами тростянецького OPEN SPACE, відчувши на собі переваги офісу європейського зразка. 

Разом з тим, Мін’юст продовжує плідно працювати задля створення зручних та комфортних послуг для населення. Наразі, урядом прийнята ініціатива єМалятко, яка дозволить отримати громадянам в онлайн-режимі 10 базових державних послуг, пов’язаних з народженням дитини. Зокрема мова йде про державну реєстрацію народження дитини, реєстрацію місця проживання малюка, призначення державних виплат при народженні дитини, внесення відомостей про дитину до реєстру пацієнтів, внесення відомостей до реєстру платників податків, видачу посвідчень батькам багатодітних сімей та призначення допомоги дітям, які виховуються в багатодітних сім’ях та інше. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий