Аліну Шацьку судять за корупцію

На 23 травня в Тростянецькому районному суді призначено розгляд справи № 588/824/19 про адміністративне правопорушення стосовно заступника голови Тростянецької районної державної адміністрації Аліни Шацької за обвинуваченням у  вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією. 

Мовою закону її порушення кваліфікується за частиною 1 та 2 статті 172-7 КУпАП – «Порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів». Справа розглядається під головуванням судді Линник О.С.

У протоколах про адміністративні правопорушення мова йде про те, що тимчасово виконуюча обов’язки голови Тростянецької районної державної адміністрації вчинила дії та приймала рішення в умовах реального конфлікту інтересів, а також не повідомила у визначеному законом порядку про виникнення у неї реального конфлікту інтересів, який на думку особи, яка склала протокол  про правопорушення, пов’язане з корупцією, виник у вказаної посадової особи під час видання розпоряджень у 2018 році про надбавку за інтенсивність праці та про преміювання.

У справі призначено перше судове засідання для розгляду протоколів про адміністративні правопорушення  по суті.

Комментариев: 0
Добавить комментарий