Станова в піснях вклонилася творцям Великої Перемоги

Чудовий концерт станіських аматорів сцени, приурочений Дню Перемоги, в цьому ж дусі був і представлений - пісні воєнних часів, військова атрибутика на сцені, патріотичні гасла, а головне - теплота людей на сцені і в глядацькому залі в знак глибокої шани Переможцям у Другій світовій. 
Емоції зашкалювали. Одні не жаліли долоні для аплодисментів, інші не ховали сліз печали за полеглими і радості від Дня Перемоги. Здавалося, в Станову на дві з половиниою години повернувся травень 1945-го.
Травневі дні 1945-го. Саме тоді перегорнулися жахливі сторінки нашої історії і наступив мир. Мільйони людей розпочали нове життя з чистого аркуша.  А мільйони з тієї війни не повернулися. Їх напередодні Дня Перемоги вшановували в кожному місті і селі. Зробили це і в Становій.
До пам`ятників полеглих героїв поклали квіти і вшанували їх подвиг. А по обіді в сільському будинку культури багато селян прийшли на святковий концерт. 
Аматори підготували прекрасну програму, поклавши в її сюжет військово-патріотичну конву. Співали і діти, і молодь, і старше покоління. 
Привітав односельчан сільський голова Юрій Дудник. До нього приєдналися гості з району - голова РДА Олег Сипко та його заступниця Аліна Шацька. 
Всі разом схиляли голови у хвилині мовчання. Всі разом гаряче аплодували за кожен майстерно виконаний номер, а такими були всі. Варто відзначити, що концерт тривав понад дві години. 
А на сцені виступали всі місцеві самодіяльні артисти. Не кожне село може цим похвалитися. І це справжня гордість Станової.
Відчував це і кожен виступаючий, який душу вкладав в свій номер. Бо то звучали мов гімни Великій перемозі у найкровопролитній війні. 
Комментариев: 0
Добавить комментарий