Безпека дітей понад усе!

До початку навчального року залишилися лічені дні. Батьки намагаються встигнути придбати все необхідне для дітей, вчителі готують класи для навчання. Так і поліція, перед початком навчального року, завчасно дбає про безпеку школярів.
 

Співробітники відділу безпеки дорожнього руху (БДР) управління патрульної поліції в Сумській області разом із комунальними та дорожніми підприємствами, які обслуговують вулиці та дороги, провели комісійне обстеження вулично-шляхової мережі біля 261-го дитячого садочку та навчального закладу Сумської області, здійснили перевірку 43-х шкільних автобусів та 38-ми маршрутів перевезення дітей шкільними автобусами.


Особлива увага приділялася пішохідним переходам, дорожній розмітці та знакам, які інформують про можливу появу дітей на дорозі. Під час перевірки комісією були виявлені недоліки та, відповідно, виписано 19 приписів на їх усунення.


Також інспектори відділу БДР направили 20 листів з інформацією щодо усунення виявлених недоліків, що детально прописані по кожному проблемному відрізку дороги, до місцевих органів влади.
 

Напередодні початку навчального процесу, патрульна поліція Сумської області закликає водіїв бути свідомими та уважними під час руху біля шкіл та дитячих садків!

Дотримуйтесь безпечної швидкості руху та не порушуйте правил проїзду пішохідних переходів!

Діти — наше майбутнє, тож зробімо їх життя безпечним!

Комментариев: 0
Добавить комментарий