Кубок Володимира Лозового здобувають ветерани

Розіграш кубка імені Володимира Лозового дедалі набирає статусу традиційного турніру. Нещодавно вже вдруге на стадіоні імені Куца футбольним поєдинком вшановували пам'ять цього прекрасного футбольного воротаря кінця минулого століття. Цього разу володарем трофею стала команда, яка, напевне, найбільше бажала його виграти - ветерани, які свого часу грали з Володимиром.
Рано завершилася життєва доля славного футболіста. Але пам'ять жива. І на його честь вже другий рік поспіль розіграли красивий кубок.
Враховуючи, що турнір відбувався в умовах нестійкої в місті епідемічної ситуації із захворюваністю на коронавірусну інфекцію, ні уболівальників, ні журналістів на стадіоні не було. Виключення зробили тільки матері Володимира - Лідії Миколаївні. Але і її присутність відповідала дотриманню всіх необхідних в цих умовах карантинних заходів. 
Головними організаторами цього турніру були близькі друзі Володимира, в колишньому також маститі футболісти, які пізнали смак ігор і в обласних, і національних футбольних першостях - Юрій Слабоспицький, Володимир Фрик, а також голова районної організації спортивного товариства "Колос" Микола Голубничий. Посприяла проведенню турніру і Тростянецька районна рада.
- Цей турнір ми проводимо вже другий рік поспіль, - розповідає Юрій Слабоспицький, - Біля двох десятків років Володя дарував шанувальникам спорту приємні емоції спортивних перемог. І цим турніром ми вшановуємо його пам'ять.
- На таких, як Володимир Лозовий, розвивався імідж всього спортивної спільноти району. Його знали і як талановитого воротаря, з повагою його згадують і як вчителя фізичної культури, який прививав дітям любов до спорту, - говорить Микола Голубничий. - Люди мають пам'ятати такі імена.
На футбольному полі змагалися дві команди: ветерани, а точніше - друзі і колишні партнери по збірній району з футболу Володимира Лозового, та команда "БЕТА" - цьогорічні переможці відкритого чемпіонату міста з міні-футболу. 
Велике спортивне свято не зіпсувала навіть спека, всі футболісти знайшли можливість зібратися разом. Від гри задоволення отримали всі. Рахунок основного часу підтвердив, що команди були гідні одна одної - нічия 4:4. А в футбольній лотереї більше пощастило ветеранам - вони і стали володарями почесного трофею. 
Подякувала всім спортсменам і мати Володимира Лозового, побажала і надалі не забувати сина. Спортсмени сказали, що для участь в таких кубкових змаганнях - велика честь і завжди будуть у них брати участь, якщо отримуватимуть запрошення.
То ж, до наступних футбольних баталій в розіграші  кубка імені видатного спортсмена.
Комментариев: 0
Добавить комментарий