Станова – найспортивніше село на Тростянеччині

Спортивне свято довжиною у рік завершилося. В районній спартакіаді спортивного товариства «Колос» серед сільських колективів фізкультури розіграно нагороди в останніх видах. За результатами спартакіадного  року найспортивнішою сільською радою стала Станівська. Вітаємо!!!

Наприкінці листопада у спортивному залі «Локомотив» відбулися останні цьогорічні змагання в залік спартакіади, які приурочили Дню сільського господарства, пошанувавши тим самим людей, які зайняті у найголовнішій галузі країни. Спортсменів-учасників з сільських громад, які відрядили команди, привітав голова районної організації ВФСТ «Колос» Микола Голубничий. А після представлення суддівської колегії, спортсмени розійшлися на арени.

В залі для армреслінгу домінували боромляни і станівчани. У фіналі спортсмени з цих сіл вирішували долю чемпіонства. Так, у вазі до 80 кілограмів неперевершеним був боромлянин Євген Лисенко. У фіналі йому програв Богдан Шевченко з Станової. У вазі до 90 кг у фіналі зійшлися Володимир Касьяненко з Боромлі та Олександр Гонтаренко з Станової. Касьяненко переміг. У найважчій вазі – до 90 кг – також поза конкуренцією був боромлянин – Володимир Гармаш. У фіналі ї він здолав Романа Овчаренка.

Не менш захоплюючою була боротьба серед гирьовиків – спортсмени змагалися по кількості зроблених ривків правою і лівою руками. переможцями у своїх категоріях сталиРуслан Харченко і Володимир Гармаш з Боромлі, та Іван Литвиненко з Станової.

А в найбільш видовищному виді для глядачів – волейболі – в результаті жарких баталій, трійка призерів була такою – перше місце – Станова, друге – Боромля і третє – Білка.

А потім були підведені загальні підсумки районної спартакіади за результатами всіх дев`яти видів спорту. Команда Станівської сільської ради з 320 балами стала переможцем. На другому місце – с.Боромля – 310 балів і третє призове місце здобула Білківська громада. Далі в шістці кращих Буймерська, Гребениківська і Жигайлівська команди.

Комментариев: 0
Добавить комментарий