Для Саакашвілі в команді ЗЕ знайшли нову посаду

Останні кілька днів Саакашвілі проводив тривалі консультації із Зеленським. І таки для колишнього президента Грузії і екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі знайшли інший формат роботи в українській владі. Про це заявив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія на брифінгу у четвер, 30 квітня.
Однак Арахамія поки не може сказати, про яку саме посаду йде мова, "тому що це ініціатива президента".
При цьому глава фракції підкреслив, що якщо кандидатуру Саакашвілі все-таки запропонують на посаду віце-прем'єр-міністра з питань реформ, то у Верховній Раді вже нібито є голоси за його призначення.
"У нас є голоси для того, щоб прийняти це рішення, але, за моєю інформацією, буде інше рішення і президент вже його відпрацював з паном Михайлом", - сказав Арахамія.
Сам Саакашвілі заявляв, що його першочерговим завданням є робота з Міжнародним валютним фондом і зміцнення малого і середнього бізнесу.
28 квітня в інформаційному просторі з'явилися повідомлення про те, що представники влади відмовилися від ідеї призначення екс-голови Одеської ОДА віце-прем'єр-міністром з питань реформ.
Тим часом прем'єр-міністр Грузії Георгій Гахар заявив, що посла країни можуть відкликати з Києва в разі призначення Саакашвілі в український Кабмін.
У свою чергу президент Грузії Саломе Зурабішвілі зазначила, що ситуація навколо можливого призначення Саакашвілі викликала дефіцит довіри між Тбілісі і Києвом.

Комментариев: 0
Добавить комментарий