У Тростянці злодій обікрав пасажира на залізничному вокзалі

Жертвою злодія став 45-річний житель сусіднього району, який чекав потяг. Повідомлення про крадіжку в поліцію надійшло від чергового залізничної станції «Смородино». У потерпілого зник рюкзак з речами, документами і грошима в сумі 1000 гривень.
«Співробітники групи реагування патрульної поліції Тростянецького відділення поліції негайно виїхали на місце скоєння злочину. Під час проведення перевірки за даним фактом працівники поліції опитали громадян, які в той час перебували поблизу, і отримали прикмети ймовірного підозрюваного. Вжитими заходами він був затриманий. Ним виявився 35-річний, неодноразово судимий за майнові злочини місцевий житель. При ньому був крадений рюкзак », - повідомив начальник Тростянецького відділення поліції Олександр Гресь.
За фактом скоєння крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Все викрадене працівники поліції вилучили та повернули власнику, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Комментариев: 0
Добавить комментарий