Обікрав колегу по роботі

Тростянчанин  нахабно викрав у колеги гаманець з банківськими картками та з однії з них зняв  кошти в сумі 5000 гривень

До Тростянецького відділення поліції  звернувся 54-річний мешканець міста Тростянець. Чоловік повідомив, що у нього викрали гаманець з банківськими карткамиКоли чоловік виявив зникнення портмоне, одразу ж звернувся до відділення банку для блокування карток. В установі повідомили, що з його рахунку вже знято п’ять тисяч гривень.

В ході проведення перевірки по даному факту працівниками поліції, з допомогою працівників фінансової установи, було встановлено особу крадія. Ним виявився 60-річний місцевий мешканець, колега чоловіка по роботі. Грошей там не було, тільки банківські картки, однак їх власник необачно зберігав з ними листок з пін-кодами.

«За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Проводиться досудове розслідування та встановлюються всі обставини скоєння злочину. В разі доведення вини громадянина, не зовсім чесному колезі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років», - повідомив начальник Тростянецького відділення поліції Олександр Гресь.

Комментариев: 0
Добавить комментарий