Отримайте ЕЦП та надавайте звітність on-line

Охтирське управління ГУ ДПС у Сумській області з метою запобігання поширення вірусу COVID-19 закликає платників податків  користуватися електронними сервісами ДПС для надання податкової звітності.

Доступ до численних електронних сервісів податкової служби надає електронний цифровий підпис (ЕЦП), зокрема, до Електронного кабінету, за допомогою якого можна звертатися до ДПС за послугами в on-line режимі.

Платник (юридична особа, самозайнята особа, фізична особа тощо) має право отримати кваліфіковану електронну довірчу послугу у будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Зокрема, платник може отримати безкоштовно кваліфікований електронний підпис у кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту Державної податкової служби України (скорочено – КНЕДП ІДД ДПС). Отримати необхідну інформацію щодо переліку документів, необхідних для отримання кваліфікованої електронної довірчої послуги в КНЕДП ІДД ДПС можна на офіційному сайті за адресою:http://acskidd.gov.ua, розділ «Отримання електронних довірчих послуг».

Також існує можливість отримання послуг кваліфікованого електронного підпису не лише в КНЕДП ІДД ДПС, але звернувшись до будь-яких інших кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг, перелік яких розміщено на офіційному сайті центрального засвідчувального органу Міністерства цифрової трансформації України за адресою:http://czo.gov.ua, розділ «Довірчі послуги». Зокрема отримати ЕЦП можна on-line через Приват24.


Охтирське управління ГУ ДПС у Сумській області

Комментариев: 0
Добавить комментарий