Життя налагоджується: у Тростянці місцевий заклад профтехосвіти поновив набір студентів

Приємна новина для молоді - у Тростянці Сумської області поновився набір студентів на навчання на робітничі професії до місцевого закладу професійно-технічної освіти. Сьогодні тут набирають студентів у групу електрозварників на наступний навчальний рік.

Як повідомив завідувач відокремленого навчального підрозділу м. Тростянець державного навчального закладу "Охтирський центр професійно-технічної освіти" Петро Кузуб, на сьогодні відбувається набір за професією електрозварник ручного зварювання. Для іногородніх - гуртожиток. Для всіх студентів гарантована стипендія, практика та стажування і що надзвичайно важливо - гарантоване працевлаштування. Термін навчання - 3 роки.
Якщо когось з старшокласників чи їхніх батьків ця інформація вже зацікавила, негайно телефонуйте - (099)-74-34-038 або (099)-02-64-558. Ще краще - особистий візит до навчального закладу - вас чекають з понеділка по п`ятницю - з 8:00 до 17:00.
Професія електрозварника завжди користувалась попитом на ринку праці. Без них не обходиться ні виробництво, ні ремонт автомобілів, кораблів, літаків, мостів, трубопроводів та інших конструкцій. Сьогодні й поготів спеціалісти робітничих професій потрібні, коли багато треба робити в країні, яка мужньо захищається у війні з варварською рф. і там, де від окупанта вже визволились, сьогодні доводиться відбудовувати все, що ворог зруйнував.

Петро Кузуб розповів, що у Тростянецькому навчальному підрозділі є відмінна база для здобуття профтехнічної освіти, в тому числі високотехнологічне обладнання, що дає можливість зварювати майже всі метали і сплави. Під час виробничого навчання учні виконують ручне електродугове зварювання (різання) деталей, конструкцій та труб із сталі, чавуну, кольорових металів і сплавів, зварювання на автоматах. Навчальні заняття проходять у зварювальній майстерні європейського рівня, обладнаній сучасними приладами зварювання. 

Важливо, що учням по закінченні навчання гарантується імовірність працевлаштування за професією електрозварника. Можна сказати, що молодих фахівців робота знаходить сама. Зварників без досвіду охоче приймають житлово-комунальні господарства, приватні організації сфери обслуговування. З набуттям досвіду їм доручають все більш відповідальні справи і роботи в промисловості, на будівництві. Відповідно, збільшується зарплата. Потреба у робітниках цієї професії постійна і має тенденцію до зростання. Таким чином, професія електрозварника має сталий попит на ринку праці.

То ж, хто планує набути на подальше життя навички престижної робітничої професії, годі роздумувати - центр професійно-технічної освіти чекає на вас.
Комментариев: 0
Добавить комментарий