Рішенням Тростянецького суду підозрюваного у пограбунку кафе взято під варту

Наприкінці вересня цього року Тростянецький суд Сумської області задовольнив клопотання слідчого поліції про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до мешканця Тростянця Охтирського району, який підозрюється у крадіжці з місцевого кафе.

На даний час розслідується кримінальне провадження відносно раніше неодноразово судимого 35-річного чоловіка, який підозрюється у тому, що у нічний час 21 вересня 2021 року проник через паркан на територію кафе, яке розташоване у м.Тростянець, де викрав продукти харчування, спиртні напої та кавову машину на загальну суму 23 767 грн. 

23 вересня 2021 року чоловіку було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у інше приміщення).

24 вересня 2021 року слідчим суддею Щербаченко М.В. задоволено клопотання слідчого, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою застосовано строком до 22 листопада 2021 року включно, із правом внесення застави.

Рішення слідчого судді мотивовано доведенням прокурором обґрунтованості підозри у вчиненні тяжкого кримінального правопорушення, а також ризиків можливого ухилення підозрюваного від органів досудового розслідування, впливу на потерпілу, свідка, вчинення іншого кримінального правопорушення та інших способів неналежної процесуальної поведінки.

Комментариев: 0
Добавить комментарий