Харчування у школах та дитячих садочках Тростянецької ОТГ подорожчало вдруге за рік

Тростянецька міська рада Сумської області вже вдруге в цьому році піднімає плату за харчування дітей в школах та дитячих садочках. Більше того – для батьків введено передоплату. 


Таке рішення було прийняте на останньому у серпні засіданні виконавчого комітету Тростянецької міської ради. Перед цим рішення про підвищення плати за харчування учнів в школах приймалося в березні цього ж року.


Виконком встановив з 1 вересня цього року вартість сніданку для учнів 1-4 класів у розмірі 20 гривень. Причому 60% – за рахунок батьківської плати, решта покривається з міського бюджету. До цього вартість одноразового харчування складала 16 грн.

Вартість харчування вихованців в дошкільних групах в школах громади також зросла на третину і складає тепер 30 грн. (було 20 грн.). Пропорція покриття витрат – та ж сама.


Підняли плату за харчування і у дитячих садочках. Тепер у комунальних закладах дошкільної освіти Тростянецької громади  вартість харчування за 1 день становить 27,00 грн. (було 24,00 грн.), для дітей дошкільного віку за 1 день - 35,00 грн. (було 27 грн.). 

Комментариев: 0
Добавить комментарий