Губернатор Сумщини проінспектував в Охтирці виконання президентських програм

Голова Сумської ОДА Дмитро Живицький майже всю минулу неділю віддав перебуванню в місті Охтирка Сумської області. Тут він проінспектував будівництво дороги національного значення, побував в центрі вакцинації населення, а на закінчення свого офіційного візиту відвідав локацію соціального проекту «Активні парки-локації здорової України». 

Весь час інспектування губернатором різних об`єктів Охтирщини, його супроводжували народний депутат України Микола Задорожній, керівники Охтирського району та інші посадовці.

Переглядаючи хід виконання ремонту ділянки дороги Н-12 «Суми-Полтава» у с. Климентове Охтирського району, голова облдержадміністрації з приємністю відзначив, що важлива для області транспортна магістраль, що відновлюється в рамках президентського проекту «Велике будівництво», змінює регіон на краще крок за кроком. Губернатор залишився задоволеним темпами і якістю робіт на об`єкті, який планують закінчити до середини вересня. Передбачене тут і будівництво стаціонарного вагового майданчика. І це дуже важливо, адже через рух габаритно-вагового транспорту, який часто їде з перевантаженнями, навіть новозбудовані дороги часто відразу ж руйнуються. 


  • Цю ситуацію необхідно негайно виправляти, – зазначив Дмитро Живицький. – Переконаний, що незабаром жоден перевантажений автомобіль не проскочить через цю ділянку дороги непоміченим.

Відвідуючи Центр масової вакцинації населення від коронавірусної інспекції, голова Сумської облдержадміністрації наголосив на головному завданні медицини у боротьбі з COVID-19 - усі бажаючі в районі мають бути провакциновані. Для цього центр масової вакцинації та пункти вакцинації мають працювати у зручний для людей час. 


  • Підвозьте жителів району до центрів та пунктів вакцинації, виїжджайте мобільними бригадами в організовані колективи», – говорив Дмитро Живицький.  

Під час інспектування локації в м. Охтирка соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським, губернатор наголосив на тому, що парк в Охтирці має бути активним парком, пристосованим для занять спортом всіх бажаючих, в тому числі й людей з інвалідністю. Всі роботи зі створення в Охтирській громаді активного парку мають бути виконані згідно з державними будівельними нормами та у встановлені строки.


Комментариев: 0
Добавить комментарий