Тростянецька міська рада «заблукала» у своїх сесіях, як «у трьох соснах».

Є одне крилате прислів'я про те, коли і як можна «в трьох соснах заблукати». Зазвичай, застосовується цей вислів, як жарт до тих, хто не зміг розібратися в простій елементарній ситуації. А ось в Тростянецькій міській раді Сумської області примудрились «заблукати» там, де їм це зробити практично неможливо – у нумераціях своїх же сесій.

11 травня 2021 року Тростянецька міська рада на своєму офіційному сайті розміщує оголошення про скликання сесії. Але читаєш цей документ – і не второпаєш, про яку сесію йдеться. У назві розпорядження міського голови Ю.А.Бови йдеться «Про проведення 8 сесії 8 скликання Тростянецької міської ради». У пункті 1 цього ж документу читаєш інше – «Провести 21 травня 2021 року четверте пленарне засідання 7 сесії 8 скликання Тростянецької міської ради о 10-00 годині у залі засідань міської ради, по вул. Миру, 6 в м. Тростянець».

Шукаємо оригінал розпорядження міського голови – на тому ж сайті у розділі «Нормативні акти» в пункті «Розпорядження міського голови». Розпорядження є, а текст той же. В ньому скликається 8-ма сесія, а запрошують прийти 21 травня на четверте пленарне засідання 7-ї сесії.

Якби це була помилка, то її, скоріш за все, вже давно виправили б. А якщо ні - то яку сесію Тростянецька міська рада буде проводити: наступну восьму чи попередню сьому тільки наступного за номером пленарного засідання?

Комментариев: 0
Добавить комментарий