Вимучена перемога: ФК «Тростянець» на останніх хвилинах переграє СК «Каховка»

В цьому році ФК «Тростянець» з Сумської області в чемпіонаті України з футболу серед аматорів ще не перемагав на своєму полі. Остання домашня перемога датувалас жовтнем минулого року. І ось нарешті цю сумну статистику перервано. 

Зробили це футболіти з Тростянця у матчі 20 туру, в якому вони приймали СК «Каховка» з Херсонщини. Тим приємнішою була ця подія, що вперше на стадіон імені В.Куца пустили уболівальників – після того, як Сумщину перевели у жовту зону епідемічної ситуації. 

У першому таймі територіальною перевагою володів «Тростянець». Суперник грав на контратаках. Але для уболівальників цей тайм був нудним - без гольових моментів біля обох воріт. 

У другому таймі команди помінялися ролями – гостріше атакували гості, господарі часто грішили технічними помилками. Вирішальною в цій грі стала заміна, коли замість лідера тростянчан Андрія Сліпухіна вийшов Артем Ільченко. Саме йому і судилося зробити гольове чудо, коли до фінального свитка залишалось якихось 5 хвилин. А переможну крапку поставив Валерій Гайван, який на другій доданій хвилині реалізував пенальті.

2:0 - перемагає ФК «Тростянець». І піднімається на одну сходинку в турнірній таблиці – з восьмого на сьоме.

Комментариев: 0
Добавить комментарий