Боромлянські боксери додому повернулися із золотими медалями чемпіонату ФСТ "Спартак"

На початку травня в місто Скадовськ, що на Херсонщині, з`їхалися найсильніші боксери фізкультурно-спортивного товариства "Спартак". Понад 160 спортсменів з різних областей виходили в ринг у боротьбі за призові місця. 

Турнір проходив чотири дні - з 6 по 9 травня. У складі команди Сумської області дуже вдало виступили двоє спортсменів з села Боромля Охтирського району - Віктор Велієв у вазі до 50 кг та Віктор Сапожніков (до 54 кг) виступали серед юнаків 2007-2008 р н. Від першого і до останнього поєдинків обидва боксери свої бої провели на найвищому рівні, нікому не поступилися і заслужено стали володарями золотих медалей чемпіонату ФСТ "Спартак". 

Як розповів тренер спортсменів Ростислав Матвеєв, хлопці відповідального йшли до цього результату, набрали відмінні загально-фізичну кондиції, володіють тактикою бою.
- На турнірі було багато сильних спортсменів і мені приємно, що найвищі призові місця для Сумщини вибороли наші сільські боксери, - говорить тренер.

А ще боромляни дякують своїй сільській раді та приватним спонсорам - Руслану Шевякову та Віталію Шаповалу, які покрили спортсменам і тренеру витрати на дорогу в обидва кінці, на проживання та харчування. Як бачимо, тепер і їхній є вклад у чемпіонському золоті.
Комментариев: 0
Добавить комментарий