В селі Кам`янка Тростянецької ОТГ поруч з храмом, школою і дитячим садочком встановлюється вежа мобільного зв`язку

В самому центрі села Кам`янка Тростянецької ОТГ Сумської області між житловими будинками та по сусідству з храмом, школою і дитячим садочком активно встановлюється вежа мобільного зв`язку. 

Вже вирито котлован і закладається фундамент під майбутній об`єкт. Роботи виконує товариство «УКРТАУЕР» – один з телекомунікаційних інфраструктурних операторів на ринку України. 

Місцеві мешканці переймаються, чи не позначиться випромінювання з вежі на їхньому здоров’ї. Про такі конструкції, вважають люди, мали б їх повідомляти, проводити громадські слухання, аби ті знали, чи сусідити із вежею їм безпечно чи ні та який вплив новий об`єкт матиме на їхнє здоров’я.

У відділі економічного розвитку міської ради пояснюють, що всі необхідні рішення та погодження є, зроблені і розрахунки оцінки впливу на навколишнє середовище з висновком. Робитимуться виміри електромагнітної ситуації на прилеглій території і надалі. А проводити збори і зустрічі сьогодні, мовляв, не дозволяють вимоги жорсткого карантину. 

Аби пом`якшити народне невдоволення, влада селянам сулить європейські стандарти, мовлять, вежа допоможе зняти проблеми із мобільним зв’язком та інтернетом. І не тільки в Кам`янці, а й в поруч розташованих селах - Кам`янецькому, Зарічному і Лучці. 

Комментариев: 0
Добавить комментарий