Газета "ТИЖДЕНЬ" до завершення карантину на коронавірус не продаватиметься в магазинах міста. Передплатіть газету або отримуйте її через Інтернет

Тростянеччина, як і вся Україна, перейшли в режим карантину. Найефективніший спосіб боротьби з поширенням коронавірусної інфекції - максимальна самоізоляція. Це допоможе всім нам обійти недуг і залишатися здоровими. Аби до мінімуму зменшити нашим читачам кількість контактів ззовні, ми вирішили тимчасово відмовитися від реалізації нашої газети через мережу роздрібної торгівлі. Це дасть можливість, зокрема, мінімум на чотири рази на місяць зменшити людям візити до магазину.
 
Водночас ми розуміємо, що зараз, як ніколи, важливо забезпечити і безперешкодний доступ до інформації, щоб допомогти людям в реагуванні на пандемію, а також, щоб підтримувати їх зв'язок з суспільством.
Тому у вас буде і надалі не одна можливість отримувати інформацію з нашої газети. Насамперед, передплативши її через пошту. В цьому випадку газету вам принесуть додому. Понад півтори тисячі передплатників району сьогодні отримують нашу газету через пошту - це найбільша кількість читачів серед місцевих газет. Оформити передплату можна у поштарів або у місцевому відділенні поштамту - на наступний місяць до 25 числа поточного місяця. 
Оформити передплату можемо вам допомогти і ми - ціна передплати на місяць становить 17 грн. 50 коп. + 3 грн. 60 коп. за оформлення. Відтак повна ціна на місяць - 21 грн. 10 коп.  Перерахувавши цю суму з вашого телефону на наш - 050-633-78-14, вказавши в СМС-повідомленні вашу поштову адресу, ми оформимо вам передплату на місяць, якщо потрібно - і на довший строк, для цього множите місячну суму на кількість місяців. І переказуєте гроші нам.
Також ви можете отримувати нашу газету через Інтернет - це буде та сама газета, тільки не паперова, а електронна. Ціна на місяць - 20 грн. 00 коп. Є у нашої газети і сайт - ntgаzeta.com.ua.
Користуючись нагодою, хочемо вкотре подякувати вам за ваш інтерес та підтримку газети "ТИЖДЕНЬ". Ви не помилилися у виборі. Ми і надалі будемо об`єктивно і всебічно висвітлювати життя мешканців нашого району, не обходитимемо увагою головні події області і країни, поширюватимемо новини та інформацію, що буде вам цікава та потрібна. Ми дуже вдячні вам за довіру та підтримку.
Будьте здорові!
Комментариев: 0
Добавить комментарий