Передплатити газети можна за три хвилини не виходячи з дому завдяки онлайн-передплаті

Укрпошта запустила тестову версію сервісу - відтепер передплатити газети та журнали можна онлайн на оновленому сайті Укрпошти не виходячи з дому чи офісу у зручний час, а процес замовлення й оплати займає 3-5 хв.

«Продовжуємо оновлювати послуги та розвивати онлайн канали комунікацій із клієнтами. Тепер передплата журналів і газет також діджиталізується. Це не тільки сучасний спосіб оформлення видань, а ще й підтримка друкованих медіа. Сподіваємося, що це дозволить збільшити кількість передплати, а  прихильники використання онлайн послуг скористаються новим сервісом», - відзначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.  

В тестовій версії сервісу з онлайн-передплати клієнти** можуть обрати будь-яке загальнодержавне* або іноземне друковане видання, а також електронні видання. Загалом передплатні каталоги налічують понад 3000 індексів газет і журналів (2252 індекси всеукраїнських та 814 - видань зарубіжних країн).

Потрібне видання можна знайти та обрати за назвою, передплатним індексом, тематикою. На сторінці видання розміщена інформація про мову видання, періодичність виходу, мінімальний термін передплати, тощо. Клієнт може розрахуватися за оформлене замовлення платіжною карткою без сплати додаткової комісії. 

Для оформлення передплати потрібно:

1. Зайти на головну сторінку сайту  www.ukrposhta.ua в розділ «Передплатити». 

2.Обрати потрібне видання за назвою, передплатним індексом чи тематикою.

3.Вказати передплатний період, упродовж якого клієнт бажає отримувати видання.

4.Додати «у кошик» обране видання.

5.Натиснути «оформити замовлення».

6.Обов’язково вказати прізвище, ім’я замовника, поштову адресу, на яку здійснюватиметься доставка видання, телефон та електронну адресу, на яку замовнику прийде повідомлення про підтвердження прийнятого замовлення.


На жаль поки що онлайн-передплата поширюється тільки на загальнодержавні або іноземні друковані видання, а також електронні видання. Однак газету ТИЖДЕНЬ можна передплати в будь-якому відділенні або у листонош.


Для читачів газети "ТИЖДЕНЬ" нагадаємо, що передплатити нашу газету можна за двома індексами:

на весь рік - індеск 61534 - вартість 215 грн. 82 коп.
помісячно - індекс 89609 - вартість 22 грн. 73 коп.


Комментариев: 0
Добавить комментарий