Благодійник Іван Лозовий підтримав земляків у земельних протестах

Голова Благодійного фонду імені Івана Григоровича Лозового - відомий на Сумщині, а особливо на Тростянеччині, Лебединщині, Охтирщині і В.Писарівщині, меценат і громадський діяч Іван Лозовий, оприлюднив заяву з приводу прийняття парламентом в першому читанні законопроекту про продаж сільськогосподарських земель і підтримав своїх земляків, які висловили публічний протест новій владі в земельному питанні.

"Я підтримую позицію районної ради Аграрного союзу і Об’єднаної асоціації фермерів і підприємців Лебединського району, а також звернення Лебединської районної ради, які висловлюють глибоку стурбованість з приводу прийняття в першому читанні законопроекту про продаж сільськогосподарських земель. Цей законопроект був проголосований більшістю у Верховній Раді від партії “Слуга народу” в “турборежимі”, без серйозного обговорення і без врахування думки фермерів, селян і громадськості в цілому.
 Цей законопроект несе серйозну небезпеку для усієї держави. В умовах всюдисущої корупції неможливо створити цивілізований ринок землі на зразок ринків, наприклад, Європи. Якщо народні депутати від монобільшості в парламенті продовжуватимуть процес прийняття цього закону, вони ризикують дуже серйозним соціальним вибухом" - зазначає 
Іван Лозовий - голова Благодійного фонду імені Івана Григоровича Лозового.

Комментариев: 0
Добавить комментарий