Зустріч народного депутата Миколи Задорожнього з виборцями відбудеться в районному будинку культури

27 вересня народний депутат України Микола Задорожній перебуватиме у Тростянці, де проведе ряд зустрічей, головна з яких - з виборцями. Відбудеться вона в РБК о 16.30. Нардеп запрошує на розмову всіх бажаючих - час зустрічі не регламентується, триватиме рівно стільки, скільки буде потрібно, аби відповісти на всі запитання людей. 
Мета його візиту на округ, як пояснив сам депутат, це організація роботи громадських приймалень, проведення зустрічей з виборцями, керівниками органів місцевої влади та місцевого самоврядування. Микола Задорожній познайомиться з адміністративно-господарським активом. А найголовніше -  проведе зустріч з виборцями Тростянеччини. 

Спочатку планувалося, що ця зустріч пройде в актовій залі міської ради. Однак враховуючи, що те приміщення замале, бо може помістити не більше 60-80 чоловік, було вирішено перенести зустріч з виборцями в значно більший зал, куди зможе прийти кожен бажаючий - це районний будинок культури. Угода на оренду залу РБК вже укладена. Помічники народного депутата повідомили - зустріч з виборцями точно відбудеться саме в районному будинку культури.
Час зустрічі - о 16.30 год. Народний депутат відповість на всі питання людей.

Крім того у програмі візиту М.Задорожнього зустрічі з керівниками району, міста, сільськими головами, які пройдуть перед зустріччю з виборцями. То ж, приходьте 27 вересня в РБК на зустріч з народним депутатом Миколою Задорожнім. 
Комментариев: 0
Добавить комментарий