В Білці обирали президента - шкільного

Традиційно на початку кожного нового навчального року в Білківській школі проводяться вибори - обирають президента учнівського самоврядування.

За інформацією заступника директора з виховної роботи О.М.Дмитриченко, 12 вересня свої передвиборчі програми представили кандидати у шкільні президенти. Їх презентували четверо дівчат і один хлопець: Діана Герасименко (8 клас), Катерина Касьяненко (8 клас), Дарія Голосна (9 клас), Анатолій Гришачкін (10 клас), Олександра Кондромашина (11 клас). Захоплюючі їдеї, креативні підходи, соціальна активність, громадська відповідальність, - приємно вразили аудиторію слухачів.
А вже наступного дня учні середніх та старших класів, а також педагоги і працівники школи шляхом прийшли на голосування. І ось вибори нового лідера учнівського самоврядування відбулися - в результаті таємного голосування ним став учень 10-го класу Анатолій Гришачкін. Про нього кажуть, що це ерудований, відповідальний, самостійний у виявленні своїх думок, толерантний, цілеспрямований хлопець.
На загальношкільній лінійці директор школи Людмила Маленко вручила Анатолію посвідчення та привітала з відповідальною посадою. Педагоги та всі учні приєдналися до поздоровлень та побажали своєму президенту відстоювати справедливість і всім подавати особистий приклад в навчанні і громадській роботі.

Комментариев: 0
Добавить комментарий