Нардеп Задорожній ставку робить на Юрія Бову

Наприкінці вересня народний депутат Микола Задорожній, обраний по нашому 162-му округу, познайомиться з адміністративно-господарським активом і проведе першу зустріч з виборцями Тростянеччини. Прикметно, що більшість часу, відведеного на офіційні заходи в нашому районі, Задорожній проведе в міській раді, а свої зустрічі розпочне не з спілкуванням з рядовими виборцями і навіть не із зустріччю з керівниками району, а саме з міським головою Ю.Бовою, що є чітким сигналом на зближення принаймні на Тростянеччині «Слуги народу» із «Силою людей». 


Про свій візит на Тростянеччину народний депутат України Микола Задорожній повідомив у середу на своїй сторінці в Фейсбук. 


«Шановні жителі Сумської області!
 
Упродовж наступного робочого тижня - з 23 по 28 вересня, планую відвідати виборчий округ №162 до якого входять міста: Лебедин, Охтирка та Великописарівський, Лебединський, Охтирський, Тростянецький райони Сумської області.
 
 Мета поїздки – організація роботи громадських приймалень, проведення зустрічей з виборцями, органами місцевої влади та місцевого самоврядування».


Зустрічі новообраний нардеп проведе в кожному з районних центрів виборчого округу.


23 вересня – Лебедин;

27 вересня – Охтирка;

27 вересня – Тростянець;

28 вересня – Велика Писарівка.


Доволі цікавим є графік зустрічей народного депутата у Тростянецькому районі.


Спочатку - зустріч з керівництвом Тростянецької міської ради (можливо тет-а-тет з самим міським головою Бовою, можливо в колі його першого оточення - заступниками, членами виконкому і головами депутатських комісій – залежно від того, хто насправді в міській раді вважається – «керівництвом»). Розпочнеться зустріч в міській раді о 14.30 і триватиме годину. 


Рівно о 15.30 у Задорожнього наступна зустріч - з керівництвом Тростянецької районної ради, старостами та головами сільських рад. Місце зустрічі не вказане, скоріш за все це буде актова зала районної ради. Час зустрічі – 45 хвилин. 


І на останок – з 16.30 до 17.30 год., відбудеться зустріч з виборцями Тростянця. Як не дивно, але пройде вона не в найбільшому залі міста – районному будинку культури, де можна розмістити біля пів тисячі людей і дати можливість максимальній кількості від всіх бажаючих виборців, почути свого депутата, а чомусь знову в міській раді, де в актовій залі навіть якщо люди стоятимуть у проходах, розміститься не більше 70-80 чоловік – тобто це приблизно стільки, аби розсадити апарат міськради, депутатів, управлінський склад комунальних закладів плюс десятка півтора «ручних» вуличкомів. Тобто, тут Задорожній зустрінеться не стільки з виборцями міста, скільки з партактивом «Сили людей», який на президентських виборах разом з Ю.Бовою працював проти Зеленського.


Спілкування з журналістами у своїй програмі народний депутат Микола Задорожній взагалі не передбачає.

Комментариев: 0
Добавить комментарий