Бова: "Обіцяю переобіцяти обіцяну обіцянку..."

Все ж є користь в тому, що Тростянецька міська рада і її піар-партнери полюбляють супроводжувати свої "обіцянки" випуском  сувенірної продукції. Ось під руку потрапив календарик за 2017 рік з фото багатоквартирного будинку по Б.Хмельницького, 15а. Читаємо на ньому: “Здача будинку - до кінця 2017 року”.
колаж "Тижня"
Потім була інша дата. І ще інша. Наприклад, обіцяв Бова закінчення будівництва житлового добгобуду не пізніше 1.07.2019 року.
Також відомо, що міська рада планувала викупити вже у цьому році в будинку по вул. Б.Хмельницького, 15а, кілька квартир для медичних працівників. В бюджеті на цей - 2019 рік - передбачалося 1 млн. грн. Вже ясно, що в цьому році 90-квартирний будинок не буде введений. Навіть один під`їзд. Тому депутати на сесії вже зняли з того мільйона 700 тис. грн., залишивши лише 300 тис. на придбання однієї квартири сім`ї лікарів-переселенців Веренкович, яку куплять на вторинному ринку.
Щодо самої "проблемної" п`ятиповерхівки, то Бова на останній сесії розповідав, що там зроблено і дах, і газопровід, і внутрішні перегородки. Майже всі стіни пошпакльовані. Хоч сьогодні вселяйся. 
-    Досить гарні будуть квартири, але щоб завершити треба ще почекати осінь-весну наступного року, - пояснює Юрій Бова. - Так кажуть будівельники.

Тому мер озвучує ще один період завершення будівництва, пообіцяв, що "роздавати квартири лікарям будемо влітку". Тільки не сказав, в якому році.

Комментариев: 0
Добавить комментарий