Бухарєв нагадав Гройсману про необхідність ремонту дороги з Охтирки до Сум

Весняний період традиційно актуалізує питання доріг, які після зими перетворилися у суцільні ями та ямки, а тому потребують проведення негайного ремонту.

Саме на стан доріг скаржаться сьогодні жителі Сумщини, які щодня їздять ними на роботу, до школи, в лікарні, у інших справах.

Народним депутатом України Владиславом Бухарєвим неодноразово порушувалися питання капітального ремонту автомобільних доріг у Сумській області. Немало після його звернень робіт виконано. Згадаємо вже капітально відремонтовані дороги від Тростянця до Боромлі, від Охтирки до кордону з Харківською областю (і далі ця дорога була відремонтована до самого Харкова) та деякі інші. 

Але, на жаль, проблемних доріг набагато більше, ніж гарних. Зокрема, у вкрай критичному стані залишається ділянка дороги державного значення від Охтирки до Сум протяжністю 77 км (за виключенням вже згаданої ділянки між Тростянцем і Боромлею), на яку потрібно не менше 1,0 млрд. грн.  

Тому наприкінці минулого пленарного тижня, зважаючи на численні звернення від громадян, керівників і представників депутатського корпусу Сумської області, В.В.Бухарєв в черговий раз звернувся з депутатськими запитами до Прем’єр-міністра України Volodymyr Groysman та Голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Андрій Павелко (Andrii Pavelko) з проханням виділити з Державного бюджету України додаткові кошти на проведення капітального ремонту автомобільних доріг «Охтирка-Суми» (77 км) та «Ромни-Суми» (104 км).

- Незадовільний стан дорожнього покриття цих автодоріг негативно впливає на роботу пасажирського автотранспорту, який здійснює перевезення пасажирів до столиці України, обласного центру та сіл регіону, - вказує у своєму депутатському запиті Владислав Бухарєв. - Закликаю усіх урядовців і депутатів долучитися до розв’язання цієї важливої проблеми.


Комментариев: 0
Добавить комментарий